Welkom bij Van Oostenbrugge Pallets

Snel geregeld

Onze bestellingen worden snel afgehandeld om onnodige wachttijden te beperken.

Hoge kwaliteit

Al onze pallets worden
van a tot z gecontroleerd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Uitstekende service

Van aanvraag tot aflevering we zorgen altijd voor een uitstekende service.

Video afspelen

VAN OOSTENBRUGGE PALLETS

Maak kennis met ons

Bij Van Oostenbrugge Pallets kunt u terecht voor een breed scala aan producten en diensten. Of het nu gaat om de aankoop van nieuwe pallets of de reparatie van bestaande, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen. Wij bieden een uitgebreid assortiment van houten pallets aan, geschikt voor een reeks van toepassingen. Of u nu op zoek bent naar standaardpallets voor algemeen gebruik, speciale pallets voor specifieke behoeften of zelfs op maat gemaakte pallets, Van Oostenbrugge Pallets kan u voorzien van wat u nodig heeft.

SCHERPE PRIJZEN

Pallets kopen/huren

Bij Van Oostenbrugge Pallets kiest u voor hoogwaardige en duurzame pallets. Ons assortiment voldoet aan strenge industrienormen en is geschikt voor diverse toepassingen. Naast aankoop bieden we ook verhuur van pallets. Dit is ideaal voor tijdelijke of seizoensgebonden behoeften en biedt flexibiliteit in uw logistieke processen. U huurt de pallets voor de gewenste periode, zonder zorgen over opslag, onderhoud en reparaties. Onze verhuurservice zorgt ervoor dat de pallets in uitstekende staat verkeren, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Euro pallets

Lichte pallets

Zware pallets

Open blok pallets

Zowel 1 malig gebruikt (blanke euro-pallets) als meermalig gebruikt leverbaar.

Omloop pallets

Balk pallets

Andere afmeting balkpallet gewenst? Neem contact op!

Opzetranden

Opzetranden zowel vast als scharnierbaar verkrijgbaar.

DUURZAME KEUZE

Pallet reparatie

Ons bedrijf beschikt over een gespecialiseerde reparatieafdeling waar we pallets zorgvuldig sorteren en indien nodig vakkundig herstellen. Het wordt steeds meer en duurder voor veel bedrijven om overtollige pallets af te voeren.

Gelukkig is het recyclen van pallets een van onze dagelijkse activiteiten. Het proces is eenvoudig: we laden de overtollige pallets in en brengen ze naar ons bedrijfsterrein. Daar worden de pallets stuk voor stuk met de hand gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en vervolgens opnieuw gebruikt.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of meer informatie.