Pallet inkoop

Het verwijderen van overtollige pallets vormt een steeds grotere uitdaging en kost een aanzienlijke hoeveelheid geld voor veel bedrijven. Gelukkig nemen wij als bedrijf de recycling van pallets op ons als een van onze dagelijkse activiteiten.

Hoe werkt het?

We verzamelen de overtollige pallets en transporteren ze naar onze bedrijfslocatie. Daar worden de pallets één voor één met de hand geïnspecteerd, indien nodig gerepareerd en opnieuw in gebruik genomen. Pallets die niet meer gerepareerd kunnen worden, worden afgevoerd.

In veel gevallen kunnen we zelfs een vergoeding bieden voor de pallets die we meenemen. De hoogte van deze vergoeding hangt af van het type, de afmetingen, de kwaliteit en de marktomstandigheden. De prijsafspraak wordt vooraf gemaakt en blijft geldig zolang de aangeboden pallets voldoen aan de afgesproken specificaties.

Contactgegevens

Contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Van Oostenbrugge Pallets u kan helpen met al uw palletbehoeften. Wij staan klaar om u te voorzien van hoogwaardige palletoplossingen en een uitstekende service.