Pallet reparatie

Ons bedrijf beschikt over een gespecialiseerde reparatieafdeling waar we pallets zorgvuldig sorteren en indien nodig vakkundig herstellen. Het wordt steeds meer en duurder voor veel bedrijven om overtollige pallets af te voeren.

Gelukkig is het recyclen van pallets een van onze dagelijkse activiteiten. Het proces is eenvoudig: we laden de overtollige pallets in en brengen ze naar ons bedrijfsterrein. Daar worden de pallets stuk voor stuk met de hand gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en vervolgens opnieuw gebruikt.

Indien pallets of restanten niet meer gerepareerd kunnen worden, worden ze afgevoerd. In sommige gevallen kunnen we zelfs een vergoeding bieden voor de meegenomen pallets. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van het type, de grootte, de kwaliteit en de marktsituatie. De prijsafspraak wordt vooraf gemaakt en blijft geldig zolang de aangeboden pallets voldoen aan de overeengekomen specificaties.

Contactgegevens

Contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Van Oostenbrugge Pallets u kan helpen met al uw palletbehoeften. Wij staan klaar om u te voorzien van hoogwaardige palletoplossingen en een uitstekende service.