Uitzonderlijk transport

Van Oostenbrugge Pallets is een betrouwbaar transportbedrijf met een rijke kennis en ervaring in de logistieke sector. Wij bieden maatwerkoplossingen voor een breed scala aan transportbehoeften, zowel regulier als specialistisch.

Wij kunnen diverse soorten transport verzorgen, en we hebben vergunningen voor voertuigen die tot 3,50 meter breed en 4,25 meter hoog zijn. Dus mocht u iets buiten de standaardmaten willen vervoeren, kunnen wij dit ook voor u regelen. Dit omvat het transport van onder andere stro/hooi balen, machines, prefab elementen en containers.

Wij hebben de volgende trailers tot onze beschikking:
– Tautliner
– Platte trailer met containeraansluitingen
– Containerchassis
– Open combinatie

Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een vakkundige en veilige afhandeling van uw goederen, en we streven voortdurend naar betrouwbaarheid, punctualiteit en efficiëntie in alle logistieke processen. We hanteren scherpe prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Of u nu een eenmalige zending heeft of op zoek bent naar een langdurige logistieke partner, Van Oostenbrugge Pallets staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens

Contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Van Oostenbrugge Pallets u kan helpen met al uw palletbehoeften. Wij staan klaar om u te voorzien van hoogwaardige palletoplossingen en een uitstekende service.